КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Таращанська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 01.05.2024, 07:15

    Головна » 2012 » Березень » 19 » Таращанську районну організацію Профспілки працівників освіти і науки України визнано репрезентативною
    12:10
    Таращанську районну організацію Профспілки працівників освіти і науки України визнано репрезентативною
       Відповідно до Порядку оцінки відповідності критеріям репрезентативності та підтвердження репрезентативності суб’єктів сторін профспілок та  організацій роботодавців (далі – Порядок), затвердженого наказом Національної служби посередництва і примирення (далі – НСПП) від 21 липня 2011  року № 73 Комісією відділення НСПП в місті Києві та Київській області здійснено оцінку відповідності критеріям репрезентативності Таращанської  районної організації Профспілки працівників освіти і науки України    на територіальному рівні для участі у колективних переговорах з укладення  територіальних  угод та для делегування представників до відповідних органів соціального діалогу.  
       На підставі поданої довідки про загальну чисельність членів  районної організації Профспілки встановлено, що станом на 01 січня 2011 року загальна  чисельність членів районної організації Профспілки склала 1317 осіб.
       На територіальну та галузеву розгалуженість членів районної організації Профспілки вказує поданий перелік членських організацій, відповідно до якого до складу районної організації Профспілки входять  35 профспілкових організацій навчальних закладів, що діють на території Таращанського району Київської області.
     Питома вага членів районної організації Профспілки у загальній чисельності зайнятого населення у відповідній адміністративно-територіальній одиниці ( Таращанський район) склала 2,2 %.

      З огляду на результати проведеної оцінки відповідності Таращанської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України критеріям репрезентативності та враховуючи, що відповідно до п. 3.5. Порядку репрезентативними визнаються профспілки, членами яких є не менше 2% зайнятого населення у відповідній адміністративно-територіальній одиниці, відділенням НСПП в місті Києві та Київській області вирішено визнати Таращанську районну організацію Профспілки працівників освіти і науки України такою, що відповідає критеріям репрезентативності та видати їй Свідоцтво НСПП № 008-12-10-Т від 20 лютого 2012 року.

      При врученні Свідоцтва про відповідність критеріям  репрезентативності  Таращанській районній організації Профспілки працівників освіти і науки України її  голові організації Рибалку М.С. начальник відділення Бакіров Є.О. звернув увагу на те, що районна організація поставила відповідний рекорд із тривалості колективного трудового спору (10 років тривав спір)  і що цей спір був розв´язаний на користь працівників.   

    Переглядів: 612 | Додав: admintar | Рейтинг: 0.0/0
    Районна організація Профспілки 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz