КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Таращанська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2013  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 18:25

    Головна » 2013 » Вересень » 6 » Районна педагогічна конференція
    12:12
    Районна педагогічна конференція

    30 серпня 2013 року відбулася педагогічна конференція працівників району. З доповіддю виступила Т.В. Якубовська, начальник відділу освіти  райдержадміністрації.   Конференцію вів голова райдержадміністрації А.В. Смоліженко, який подякував за роботу колишнім керівникам освітньої галузі району, а саме: начальнику відділу освіти Л.Б. Урожай, директору районної Гімназії "Ерудит” Л.П.Скабі, директору Косяківської ЗОШ І-ІІІ ст. А.Г. Безверхому, директору Крутогорбського НВК "ЗОШ  І-ІІ ст. ДНЗ” А.Г. Ковтун і директору Малоберезянського НВК "ЗОШ І-ІІ ст. ДНЗ” М.Ф. Дяченку. На конференції виступали М.Б. Гончаренко, директор Ківшоватської ЗОШ І-ІІІ ст., Н.В. Піщана, директор Ріжківського НВК "ЗОШ І-ІІ ст. ДНЗ”, Г.М. Сотніченко,  представник КОІПОПК, голова районної організації профспілки М.С. Рибалко.

         У своєму виступі голова районної організації профспілки Рибалко М.С. акцентував увагу на виконання Закону України "Про соціальний діалог в Україні” в  освітній галузі району. Так, районна профспілкова організація спільно з відділом освіти райдержадміністрації провели громадський огляд-конкурс умов і охорони праці в установах і закладах освіти району. Переможцем стала Ківшоватська ЗОШ І -ІІІ ст., яка взяла участь в обласному огляді-конкурсі та стала переможцем цього конкурсу. Від   області цей заклад приймав участь в всеукраїнському огляді-конкурсі і знову став переможцем. Відповідна грамота вже підписана міністром освіти і науки України Д.В. Табачником  та головою ЦК профспілки працівників освіти і науки України Г.Ф. Трухановим. Досягненням Ківшоватської ЗОШ є те, що в закладі освіти створені досить безпечні і комфортні умови для навчання учнів і праці працівників освіти. Іншою справою співпраці організації профспілки з керівниками закладів і установ  освіти стало проведення огляду конкурсу діяльності профспілкових комітетів первинних профспілкових організацій установ і закладів освіти району. Переможцем конкурсу став комунальний заклад Київської обласної ради "Таращанський навчально-реабілітаційний центр”. Профком і адміністрація цього закладу освіти тісно співпрацюють в справі забезпечення соціально-економічних прав працівників, створення безпечних умов праці. Результат їх роботи досить високий, а  саме майже 100 % виконання колективного договору. Цей заклад освіти від району приймав участь в обласному огляді-конкурсі та зайняв ІІ місце, тобто став призером цього конкурсу.

     Щодо висвітлення соціально-економічних проблем працівників закладів і установ освіти, то голова організації профспілки сказав, що окреме звернення президії ради організації профспілки буде надіслане до голови райдержадміністрації і голови ради. Привітав освітян з початком нового навчального року та побажав здоров’я та гідної заробітної плати.    

     

                                                                                                                                                 Фото із конференції

     

     

     
    Переглядів: 530 | Додав: admintar | Рейтинг: 0.0/0
    Районна організація Профспілки 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz