КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Таращанська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 21:25

    Головна » 2012 » Грудень » 6 » Навчання профактиву в трудовій школі
    16:04
    Навчання профактиву в трудовій школі
             29-30 листопада 2012 року за сприянням Київської обласної ради профспілок, координаційної ради профспілок Таращанського району проводив  навчання профспілкового активу району Інститут соціального партнерства в рамках програми трудової школи. Лекції - презентації проводили директор  інституту Скоморощенко О.М. та заступник директора інституту Буздуган Ю.О. Провідною думкою навчання було те, що поведінка капіталу і менеджерів  змінилася у відносинах із трудівниками, а тому і соціально-економічна функція профспілок істотно змінюється, і фактично профспілка стає одним із активних  об’єктів діяльності громадянського суспільства. Головними темами навчання були: "Трудівники та геополітика України”, "Українська ідентичність”,  "Соціально економічні відносини в Україні”, "Історія профспілкового руху”,  "Завдання профспілки в Україні” та ін. В цілому слухачі отримали змістовну  інформацію про особливості економічного розвитку України і світу, функціонування економічної влади, специфіку дій законів геополітики в українському  суспільстві, поведінку українців як носіїв української ідентичності, про зміну поведінки профспілки в змінених економічних умовах розвитку українського суспільства та завдання профспілки в українському новітньому часі.

    Головне завдання трудової школи – це формування свідомих представників українського громадянського суспільства, носіїв системи профспілкової солідарності, лідерів руху за оновлення суспільства і профспілки.

    В роботі школи прийняли участь і представники від профспілки освіти, а саме: голова організації профспілки Рибалко М.С. і частина голів профкомів закладів і установ освіти району.

                                                                                                                                                                    Фото із навчання:



    Переглядів: 572 | Додав: admintar | Рейтинг: 0.0/0
    Районна організація Профспілки 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz