КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Таращанська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Червень 2018  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 12:59

    Головна » 2018 » Червень » 21 » Виїзне засідання Київської облпрофради в Таращанському районі
    11:26
    Виїзне засідання Київської облпрофради в Таращанському районі

     20 червня 2018 року в м. Таращі у залі засідань районної ради відбулося виїзне засідання Президії Київської обласної ради профспілок. Головним питанням порядку денного було “Про роботу Таращанської районної організації профспілки працівників освіти і науки України по збереженню профспілкового членства, фінансовому та організаційному зміцненню”. Доповідав Рибалко М.С., голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України.
     Проводив профспілкове засідання Кононенко В.Ф., голова облпрофради. В роботі профспілкового форуму взяли участь Харченко Л.О., заступник голови облпрофради, Цикалюк А.Д., голова Київської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України та члени президії обласної ради профспілок. Серед запрошених був Фатхутдінов В.Г., начальник головного управління Пенсійного фонду України у Київській області.
     Від керівництва району і освіти в роботі профспілкового засідання взяли участь Урожай Л.Б., голова районної ради, Шостак Ю.В., в.о. голови райдержадміністрації, Якубовська Т.В., начальник відділу освіти і науки райдержадміністрації. 
    Також, були запрошені представники координаційної ради профспілок району та представники районної організації профспілки працівників освіти і науки України.
     За підсумками розгляду питання “Про роботу Таращанської районної організації профспілки працівників освіти і науки Українипо збереженню профспілкового членства, фінансовому та організаційному зміцненню” була прийнята відповідна постанова, в якій відзначається позитивна практика роботи районної організації профспілки та надані відповідні рекомендації щодо вдосконалення цього напрямку роботи організації профспілки.

    З текстом інформації облпрофради про роботу організації профспілки можна ознайомитися на сайті організації в розділі "Офіційні  документи".


    Фото із засідання облпрофради:

     

     

    Переглядів: 356 | Додав: admintar | Рейтинг: 0.0/0
    Районна організація Профспілки 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz