КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Таращанська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Січень 2019  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    28293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 29.03.2024, 11:09

    Головна » 2019 » Січень » 15 » Організація профспілки прозвітувалася про роботу в 2018 році
    12:57
    Організація профспілки прозвітувалася про роботу в 2018 році

    В грудні 2018 року відбулося засідання ради районної організації профспілки з порядком денним "Про роботу президії ради районної організації профспілки в 2018 році”. В засіданні ради профспілки прийняли участь Урожай Л.Б., голова районної рдади,  Якубовська Т.В., начальник відділу освіти і науки Таращанської районної державної адміністрації.   Із звітом про роботу президії виступив голова районної організації профспілки Рибалко М.С.

    У виступі голова організації профспілки розповів про реалізацію визначених напрямків профспілкової діяльності в 2018 році. Окремо було проінформовано про роботу ради районної організації профспілки із участі в солідарних діях і заходах для підтримки позиції ЦК галузевої Профспілки щодо підвищення рівня заробітної плати освітян та Федерації Профспілок України щодо акції протесту Профспілок 17 жовтня 2018 року. Окремо було проаналізована робота із керівництвом району щодо підняття рівня оплати праці педагогів району та співпраця для розв’язання цієї проблеми із депутатською групою “Освіта” Таращанської районної ради. Головам профкомів була надана інформація про використання коштів профбюджету та фінансовий стан організації профспілки.

      Голова районної ради Урожай Л.Б. проінформувала про фінансовий стан району, медичну реформу в закладах охорони зоров’я району та перспективи фінансування закладів освіти. Висловила свою незгоду із змістом діяльності профспілок.

    Начальник відділу освіти і науки проінформувала про роботу відділу   в справі фінансування освітніх закладів і установ освіти району та розповіла про перспективи розв’язання проблем щодо виплат працівникам освіти за сумлінну працю, оздоровчих коштів непедагогічним працівникам та в цілому про фінансування освітньої галузі району. Проінформувала про те, що завдяки сприянню департаменту освіти обласної державної адміністрації в район додатково було направлені 1350 тис.грн. Розповіла про співпрацю із районою організацією профспілки щодо розв’зання проблем освіти та оцінила роботу профспілки в 2018 році.   

    Голови профспілкових комітетів у свої виступах висловили підтримку дій районної організації профспілки і Профспілки в цілому та внесли свої пропозиції щодо діяльності районної організації.

    За підсумками обговорення була прийнята відповідна постанова президії ради профспілки.

       З текстом постанови можна ознайомитися на сайті організації профспілки в розділі   “Офіційні документи”.

    Переглядів: 241 | Додав: admintar | Рейтинг: 0.0/0
    Районна організація Профспілки 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz